Om mig och radion

Jag heter Göran Pettersson är född 1960 och bor i Lohärad utanför Norrtälje. Sedan 2006 är jag riksdagsledamot för moderaterna. Du kan läsa mer om min rikspolitiska gärning på dinledamot.blogspot.com och dinledamot.se.

Den här bloggen är en samlingssida för Dinledamot.se – Den politiska talradion.

Varje vecka producerar jag och min politiske sekreterare Erik Hagström ett 30 minuters talradioprogram. Du finner programmen här på bloggen och du startar dem genom att trycka på playknappen som finns vid respektive inlägg.

6 Responses to Om mig och radion

  1. Dejan Ecimovic skriver:

    Hej Göran Petterson!
    Det är underbart att du tar dig tid för att göra talradio. Tänk vad bra det hade varit om fler ledamöter i riksdagen ville göra som du.

    Det duger inte längre att endast blogga – Internet är mycket mer än så. Vi vill gärna se och höra er också. Du har insett det och det är bra både för dig och oss partimedlemar och väljare.

    Tack för att du vill synas och höras.
    /Dejan Ecimovic
    Malmömoderat

  2. Micke skriver:

    Hade varit toppen om man hade kunnat få programmen som podcasts. Blir lite extrajobb att behöva ladda hem dem separat varje gång.

  3. JAN OVE JOHANSSON skriver:

    tack för ett bra samtal med CERVENKA han är ju mycket bra. Hans kommentarer om Baltikum är helt korrrekta. Men det är inte många som säger detta. Borg enbart prisar att Lettlands folk svälter.
    Sakkunskaperna hos Göran Pettersson var också riktigt bra vad jag kan se. Men där Cervenka är en marxist även om han inte vet om det själv så är väl Göran Pettersson lite mer åt höger.
    Men om dessa program kan ha en sådan pass bra standard önskar jag att betydligt fler kan få lyssna på dessa.

  4. dinledamot skriver:

    Tack för de vänliga orden. Jag är tacksam för alla tips om hur vi ska få fler lyssnare.

Lämna en kommentar