Podradio om Podradio

På Moderaternas partistämma lyfte partisekreteraren Per Schlingmann fram ”Den politiska talradion – dinledamot.se” som ett bra nytt sätt att bedriva kampanj och opinionsbildning. Med anledning av detta så har vi spelat in ett specialavsnitt i vilket vi ger råd och tips till den som vill starta egna podradiosändingar. Du som har ytterligare frågor är välkommen att kontakta mig på goran.pettersson@riksdagen.se

Extern mediaspelare

Glöm inte att rösta på ”Den politiska talradion – dinledamot.se” www.daytona.se/podradiopriset/2009.

Den politiska talradion – dinledamot.se” har blivit nominerat till Svenska Podradiopriset. I snart två år har jag tillsammans med min politiske sekreterare varje vecka spelat in ett avsnitt vårt egna radioprogram. I programmen samtalar vi om aktuella politiska frågor. Ofta gästas programmet av någon intressant gäst. Gunnar Hökmark, Anna Corazza Bildt, Christofer Fjellner, PJ Anders Linder, Catharina Elmsäter-Svärd, Niklas Wykman, Karl Sigfrid, Anna König Jerlmyr och Staffan Dopping är några av dem som gästat “Den politiska talradion – dinledamot.se”.

De senaste programmen finns tillgängliga på sidan www.dinledamot.wordpress.com. Hittills har det gjorts runt 15 000 nedladdningar av våra program.

Tävlingen om Svenska Podradiopriset anordnas av företaget Daytona och sker i form av en omröstning på nätet. Vårt program är nominerat i de tre klasserna.
Bästa Nyheter, Ekonomi och Samhälle
Bästa originalkanal
Bästa svenska kanal

Konkurrensen är hård bland annat tävlar vi mot flera program från Sveriges Radio. Om du vill stödja vårt program så kan du delta i omröstningen. Du finner omröstningen på sidan www.daytona.se/podradiopriset/2009. En framgång i tävlingen skulle bidra till att göra programmet mer känt och därigenom ett ännu bättre verktyg i den politiska opinionsbildningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: